Speedo & Tach not working

  #1  
Old 03-13-2011, 03:32 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2011
Location: San Antonio, Texas
Posts: 1
Default Speedo & Tach not working

This is the first time that I have posted to this forum. I recently purchased an Lexus LS400. It has a few easily fixed issues but other than that is in excellent condition.

The problem - The speedometer and tachometer do not work when driving. The most that the speedometer moves is to 30 MPH when I am doing about 70 MPH. The friend that I purchased the car from said that I needed to do was removed the instrument cluster and clean out any dust build up from sitting around for 6 months.

Does anyone know where I can get the exact steps to do this so I do not break anything. Thanks for any help that anyone may be on this issue.


Demon95
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
carolinatim
Lexus SC
2
04-23-2008 11:41 PM
huggieb3
Lexus LS
1
08-13-2007 07:24 PM
gage
General Tech Help
1
07-21-2007 01:39 PM
MY1LS400
Lexus LS
0
01-07-2007 03:43 AM
98gs400
General Tech Help
0
01-12-2006 03:51 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Speedo & Tach not working


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.