Auto wipers dont work HELPPPPP

  #1  
Old 09-07-2011, 02:54 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Unhappy Auto wipers dont work HELPPPPP

hi everyone this is my first time on this site. i have been looking everywhere for a solution to my problem with no luck. hopefully you guys can help. i have 2002 es300 for some reason my auto wipers dont turn on at all. i can use them on mediam and high speed but if i turn them off they dont go back to rest poistion they just stay wherever on the wind shield. car has never been in accident. can you guys please tell me whats the problem is. is it something to do with a sensor or is it a bracket or something else. Help is very much appreciated
 
  #2  
Old 09-27-2011, 10:53 PM
Junior Member
Join Date: Aug 2011
Location: Youngstown, OH
Posts: 12
Default

Could be the motor or the sensors. Freezing the wiper and basic wear/tear over time can cause them to lose their sensitivity. Try taking it to your local Lexus dealer.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
chrisw
General Tech Help
0
10-19-2014 01:19 PM
00rayray1xx1
Off Topic
1
06-15-2011 06:51 PM
Wipers123.com
PRIVATE For Sale / Trade Classifieds
0
03-26-2009 04:46 PM
optionfans
PRIVATE For Sale / Trade Classifieds
0
04-13-2008 04:11 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Auto wipers dont work HELPPPPP


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.