Audio/Visual Electronics Wired up? Everyone's got some sort of electrical modification. Let's hear about it here.

Sound problem

  #1  
Old 06-27-2012, 02:21 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2012
Location: Yuma, Arizona
Posts: 1
Default Sound problem

In my car I got a star sound stereo 2600 watt amp which is running 2 6" By 9" and 2 mid range speakers...............

And i got a Rockford Punch 5000 Watt Mono Block Amp which is running 2 DVC subs 1200 Watt..............................

I got everything wired up nice done by a trained professional guy.........

Every thing seems to be running properly but when i playing music loudly and raving the engine it cuts of the power of my subs..........

I don't know whats wrong.......

Please I am new on this forum, Help with your valuable replies.........

I will be very glad if you do so.............
 
Attached Thumbnails Sound problem-17072009022.jpg  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
danielle619kjx7
Audio/Visual Electronics
4
12-19-2008 12:57 AM
usfstud27
General Tech Help
2
12-11-2008 09:47 PM
03IS300_SD
Lexus IS
0
11-02-2008 06:37 PM
niroinc
Lexus GS
0
01-21-2008 09:01 AM
m3amg43
Lexus GS
2
12-22-2005 02:46 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Sound problem


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.