Off Topic A place for you car junkies to boldly post off topic. ALMOST anything goes.

De selectieve keuze van materialen

  #1  
Old 06-28-2016, 01:46 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2016
Posts: 3
Default De selectieve keuze van materialen

De frisse Adidas Futurecraft 3D gedachte is een ander stuk van de grotere plaatje, kenmerkend een unieke 3D- bedrukt loopschoen tussenzool die kan worden afgestemd op de demping behoeften van je voet. Het is allemaal onderdeel van Adidas 'visie voor de manier waarop we zullen ontvang sportschoenen in de toekomst. Adidas 'duurzame proces doelen zijn vervuld in een aantal manieren, waaronder weg te blijven van olie gebaseerde plastic om verminderen wereldwijde kooldioxide-uitstoot, uitzoeken dunner en lichter benodigdheden afval en even minder tot minder totale materiaal te produceren veel minder ingesloten koolstof adidas schoenen dames outlet. Adidas eveneens kampioen het proces van droge-verven kleding om water, chemicaliŽn en energie. Hun droge-dying technologieŽn is een van de gevestigde successen van de Adidas duurzame merk activiteiten, aangetoond in de afgebeelde infographic.


Het Duitse bedrijf Mba is het maken van een aantal van de aarde beste schoenen voor gewichtheffen al decenia. In 2008 deze mensen leapfrogged de concurrentie met hun Adistar lijn en hebben op de top van de geweest WL schoen heap sindsdien, consequent wordt geblogd met betrekking tot door gewichtheffen schoenen beoordeling experts rond het web adidas superstar dames goedkoop. Typisch de kleuren werden ook de symbolische voorstelling van de American Basketball organisatie wel bekend als de ABA, een professionele basketbal competitie opgericht in 1967.

De selectieve keuze van materialen en fabricage processen zijn misschien wel zowel de belangrijke manieren door die vooruitgang teams kunnen beÔnvloeden milieuvriendelijke footprint van hun producten en zijn er een aantal belangrijke voorbeelden die geplaatst Adidas vooruit als positieve duurzaam merk under armour schoenen kopen. De schokabsorptie voegt de Boost traagschuim technologie met de Adidas 'stevige kader - een spanning met behoud van plastic vergelijkbaar met het Torsion techniek in eerdere Adidas releases - die loopt de lengte van de zool om veel meer stijfheid en ondersteuning waar nodig. De schoen onderste deel is ook breder te helpen leveren de belasting over een groter plaats verder bij te dragen aan de schoen stabiel ontwerp.
 

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.