92 ls 400 tranny problem

  #1  
Old 09-27-2007, 01:07 AM
Thread Starter
Join Date: Sep 2007
Posts: 4
Default 92 ls 400 tranny problem

so i bought my lexus with 220000 miles on it from a friend who took well care of it back in my home town. i moved from fargo, nd to surprise arizona, on my way here we were driving about 85mph and the cruise was set. all of a sudden it just reved out like my foot was on the gas and the car was in nuetral. i came to a stop tried putting it back in park and then trying it again... nothing. then i would shut it off, and start it again and it would work again untill i got going then it would do it again. no check engine light, but ran a code for the OVERSPEED SENSORE...dont have a clue what to do... anyone have an idea of what it could be???

thanks
max
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
kkeeyy01
Vendor 'For Sale' Classifieds
0
06-04-2014 02:26 AM
lexusbubble96
Lexus GS
0
10-18-2008 09:56 PM
mooreacsi
Lexus RX
1
08-23-2008 03:09 AM
dwclarkejr
General Tech Help
0
02-15-2007 07:18 PM
Timthetoolman
Lexus GS
0
08-29-2006 03:28 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 92 ls 400 tranny problem


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.