Bad Connection, Bad altenator,

  #1  
Old 09-12-2006, 05:43 PM
Thread Starter
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
Default Bad Connection, Bad altenator,

ok I have seen this topic discussed a few times but no definate answer,......here is my problem

I notice a couple of months ago that my center console would shut off. Now what I notice is this

If my center console is "acting up" and I turn the key " not starting the car" but turning the key enough that the radio and AC and clock should turn on "they don't" but the rest of the electronic compnets work fine...now I assume that my battery should kick in at this point, since the car is not started can I assume that this problem is not my altenator?

I beleive this problem could be a bad ground, because this seem to start happening after I had an aftermarket radio put in. also one more thing

if I turn the car on and the center console is working ie "AC and clock" once I turn the radio on everything starts to mess up.....even if I turn the ac off the radio still fails to function properly...
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
adbbqwi
Lexus LS
0
07-21-2011 02:23 AM
cherry
Off Topic
0
09-04-2008 08:44 PM
Iandanderson
Lexus LS
0
01-26-2008 05:30 AM
iposthere
Lexus GS
4
09-10-2007 09:21 PM
calichris
Lexus ES
0
11-15-2006 01:46 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Bad Connection, Bad altenator,


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.