2003 es300

  #1  
Old 07-20-2014, 05:55 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2014
Posts: 1
Exclamation 2003 es300

I'm new to this post. So here's my issue:
I have a 2003 es300 with 152,000 miles. Recently there is a whoop whoop( sorry about that just don't know what to call it) coming in around 25 mph to 35 mph. If you accelerate fast the sound doesn't come into play. Slow acceleration, the sound comes in at the mph stated. If in between that range you let off and coast the sounds goes away. If you are above 35mph and decelerate to mph stated, no sound is heard. So whenever I apply a load, the sound is there.
I've replaced both wheel hubs and bearings, left cv axle, and both front struts. Recently purchased the right cv axle.
Hope someone has an idea or has run into this before? The car is in good shape and would like to keep for another 100k.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
cadee
All Other Lexus Models
2
03-12-2011 09:03 PM
SYosofi83
PRIVATE For Sale / Trade Classifieds
1
03-28-2006 03:20 PM
ecoli 1
PRIVATE For Sale / Trade Classifieds
0
03-01-2006 12:53 AM
jenelled
PRIVATE For Sale / Trade Classifieds
1
11-21-2005 04:58 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 2003 es300


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.